Fall / Winter 2023

Essentieel voor de winter

Ontdek het ultieme comfort met onze speciale herfst- en wintercollectie van geweldige hoodies, ontworpen voor de moderne man. Ze zijn verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren, voorzien van een strakke borduring op de voorzijde.

Bij Bucketti streven we naar perfectie met hoogwaardige kwaliteit en ultiem draagcomfort, met een sterke focus op duurzaamheid. Onze stijlvolle kleding is geschikt voor elke gelegenheid en draagt bij aan een groenere toekomst.

Shop Collection

Stijlvol in de kou

Ontdek de tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit van onze long sleeve polo's, een essentieel item in de garderobe van de moderne man. Poloshirts voor heren zijn tegenwoordig onmisbaar en bieden ultiem draagcomfort, of je nu casual of zakelijk gekleed wilt gaan.

Onze long sleeve polo's zijn verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren en voorzien van verfijnde borduring op de voorzijde en mouw, met een pasvorm die precies zoals verwacht is.

Shop Collection

Accessoires

Houd je hoofd warm en zie er stijlvol uit tijdens de winter met onze 100% biologisch katoenen mutsen. Deze muts, met zijn eigentijdse omgeslagen rand en het herkenbare bucketti logo, is een onmisbaar accessoire voor de koude maanden.

Of je nu kiest voor een klassieke of opvallende kleur, onze mutsen passen perfect bij elke outfit, waardoor je zowel warm als modieus blijft, zelfs als de temperaturen dalen.

Shop Collection

Focus op duurzaamheid

Bij Bucketti streven we naar de perfecte balans tussen hoogwaardige kwaliteit, ultiem draagcomfort en een sterke focus op duurzaamheid. Onze stijlvolle kleding is ontworpen om niet alleen geschikt te zijn voor elke gelegenheid en outfit, maar ook om bij te dragen aan een groenere toekomst.

Onze producten zijn gemaakt van biologische, gerecyclede en milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen, gerecycled polyester en gerecycled katoen.